Blogrolling 2.0 Has Been Alive

I got back to Blogrolling after found its launhing had been delayed on last March 2, 2009. Yes, Blogrolling 2.0 is alive now.

But, it was not as complete as former Blogrolling. There is no tool to ad Blogroll It button to be dragged to my browser toolbar. I do not know whether old Blogroll It button works with Blogrolling 2.0 or not. I have loss Blogroll It button becauise I ever completely uninstalled firefox from my PC. Everything was wiped, including Blogroll It button. I never back my browser configuration up.

Disregard to the nonexistence of Blogroll It button code to be dragged, I welcome back Blogrolling. I am staisfied with your service. But, for this time forward untill … (I don’t know when), I will still be a free user. It is OK for me if you would show ads on my blogroll. You have right to do that to support yourself providing free service for free users like me.

--oOo--

Untuk yang pernah minta tukeran link dan belum Kang Kombor tambahkan sehubungan dengan diperbaikinya Blogrolling beberapa waktu lalu. Please let me know again. Kang Kombor lupa permintaan itu ada di posting yang mana saja. Ada sih ketemu beberapa tapi sepertinya ada juga yang belum ketemu.

Bantu saya dengan membagi artikel di atas ke media sosial:

Tentang Kang Kombor

Seorang blogger desa, alumni Perguruan Pirikan, pernah belajar Manajemen di FE UPH, pernah bekerja sebagai penjual (salesman), punya pengalaman seputar pengembangan bisnis (busines development) dan manajemen proyek (project management).

6 komentar

Click here for komentar
Terima Kasih Sudah Berkomentar
OOM
Jumat, Maret 06, 2009 9:52:00 PM

udah aktive lagi ya kang, coba liat dulu masih ada gak link yang lama.

Balas
Terima Kasih Sudah Berkomentar
Sabtu, Maret 07, 2009 2:04:00 PM

mau ngga yah, tukeranlink ama blog aq yg ele ini..., :-(

Balas
Terima Kasih Sudah Berkomentar
Senin, Maret 09, 2009 5:52:00 AM

Mumpang lewat...

Balas
Terima Kasih Sudah Berkomentar
kombor
Rabu, Maret 11, 2009 12:32:00 PM

Sudah ditambahkan ke Blogroll.

Balas
Terima Kasih Sudah Berkomentar
Rabu, Maret 11, 2009 2:46:00 PM

salam kenal dulu kang kombor
byme gwa
kunjungi balek yah

Balas
Terima Kasih Sudah Berkomentar
Sabtu, Oktober 24, 2015 8:27:00 PM

Nice info. Thanks for sharing.

Balas

Join This Site Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon

Silakan berkomentar dengan sopan