Breaking News
Loading...
Thursday, April 05, 2012

Peluang Magang di Microsoft untuk Mahasiswa

6:37:00 PM

Sebelum ini Kang Kombor memberikan informasi tentang lowongan kerja di Google Indonesia. Tidak ada yang tertarik atau tidak berani menantang potensi Anda sampai batas?

Hehehe, okelah tidak apa-apa. Mungkin informasi kali ini menarik untuk Kawan-Kawan. Peluang magang di Microsoft untuk para mahasiswa dan lulusan sarjana.

Microsoft memiliki program magang bernama Intern to MACH.

intern to MACH

Ini Kang Kombor salinkan dari website Microsoft yah, informasi mengenai Intern to MACH itu.

At Microsoft Indonesia, we are committed to helping people and businesses realise and reach their full potential through innovative technology. We look to graduates to bring diverse thinking, new perspectives, and great enthusiasm to assist us in achieving this goal. In return, we offer you an amazing, flexible opportunity to realise your own potential.

Microsoft offers opportunities for current students: an internship program called Intern to MACH. At Microsoft we want to provide students with flexible options, the opportunity to learn, gain insight, have fun and, most importantly, get hands-on experience solving real problems on real projects.

Di bawah ini penjelasan mengenai program Intern to MACH melalui FAQs:

Frequently Asked Questions

What is the Intern to MACH program?
The Microsoft Intern to MACH program is a 2- to 3-month experience for full-time students currently in either an undergraduate or post-graduate course. All program participants will work on meaningful projects in Singapore during their summer internship to build tangible work experience. Interns may be studying one of many disciplines including business, marketing, or more technical subjects.

Can an internship lead to full-time opportunities once I graduate?
The Intern to MACH program is where we select candidates for our Microsoft Academy for College Hires (MACH) development program. This  is a two-year program for full-time employees at Microsoft. Our goals are to hire top-performing graduates across a broad range of roles, and to supplement their raw talent with training, mentoring and community building to enable a strong start and meaningful contribution to Microsoft with long-term career potential.

Peluang karir yang tersedia adalah untuk Marketing dan Sales.

Mau baca lebih lanjut? Silakan ke sana sendiri. Kang Kombor tidak akan mengantar.

22 comments:

  1. ayo ayo yang mau ngelamar ayo... hehehe
    udah lewat umur saya mah

    #alasan :p

    ReplyDelete
  2. wew, saya udah bukan mahasiswa lagi kang, ntar ditendang lagi sama Mc, hihihi, btw, nanti mo kabarin sm yg lain ah, kali aja ada yg tertarik, ya ga ... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sudah bukan mahasiswa bisa kok melamar kerja di sana

      Delete
    2. kang , mohon bantuannya, ada pertanyaan di sekitar sini, maaf ya di sertai link nya, semoga gak masuk ke kotak spam

      http://www.stupidmonkey.co.cc/2012/04/tamu-di-malam-jumat.html?showComment=1333761095421#c869158341030288452

      terimakasih kang sebelumnya :D

      Delete
  3. Hmm...baru sarjana nih saya...tapi penting juga buat teman mahasiswa lainnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru sarjana atau sarjana baru juga bisa kok

      Delete
  4. Saya bukan mahasiswa sih... :D
    Mungkin yang lain saja... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklah, untuk yang masih mahasiswa deh. hayo siapa?

      Delete
  5. Replies
    1. wahaha... mas bagus sih kudunya ngasih peluang, bukan menangkap peluang

      Delete
  6. wahhh aku wae lg meretas karir neng cilik2 sek wae kang.. nek iso trus neng simbah gogle apa mikocok kuwi :D

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Anterin dong. *eh*
    Oh ya Mas, kok aku raiso mampir tanpa www yo

    ReplyDelete
    Replies
    1. lihat kata bolo srewu di atas :D

      mungkin redirection-nya sedang error itu. barusan aku coba bisa.

      Delete

 
Toggle Footer